29.5.2013

Hurmaavat lilanaamioiset Vongoivan Hannes ja Hugo

Vongoivan H-pentue syntyi 30.4.2013. Pikku birmat Vongoivan Hannes ja Hugo ovat siis nyt 4 viikon ikäisiä. Pentueen emo on oma kasvattini, IC SBI c Vongoivan Biret.

IC SBI c Vongoivan Biret helmikuussa 2013

Vongoivan H-pentueen isä on GIC SBI e Kolmikulman Hercules.

GIC SBI e FI*Kolmikulman Hercules

Pentueen sukutaulu Pawpedsin mukaan: The pedigree of the litter: http://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:857106;2:797124&g=5&p=sbi&date=iso&o=ajgrep

Molemmat pojat, Vongoivan Hannes ja Vongoivan Hugo ovat lilanaamioisia. Pojat ovat B-veriryhmää, koska molemmat vanhemmat ovat B-ryhmää.

Hannes on luonteeltaan sydämellisen avoin, kipittää luokseni ja haluaa syliin. Hugo on hieman tuumivampi, ainakin tässä vaiheessa, mutta tulee sitten omia aikojaan syliin, Hanneksen viereen.

Molemmat pojat ovat jo alkaneet ainakin maistelemaan muutakin ruokaa kuin Biret-emon maitobaarin antimia. Hannes ihastui valtavasti raakaan possunjauhelihaan, mihin olin sekoittanut Orion Aptus Calphosum D-jauhetta, jotta ruuassa olisi enemmän kalkkia kuin fosforia, ns. paperiluutaudin ennalta ehkäisemiseksi.

Hannes ja Hugo vipeltävät jo reipasta vauhtia pentuhuoneen lattialla, kiipeilevät jonkin verran ja pikkuisen jo läpsivät toisiaan leikkinä.

Hannes ja Hugo ovat molemmat varattavissa, ja aikaisin mahdollinen luovutuspäivä on 25.7.2013. Otapa yhteyttä sähköpostitse (paula.ruotsalainen_at_kolumbus.fi), kerron mielläni lisää näistä pikku-hurmureista.

Vongoivan Hannes

Vongoivan Hugo

Vongoivan Hannes ja Hugo unten mailla :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti