1.4.2013

Mintun näyttely-, toko- ja agilityuutisia

Täällä blogissani en olekaan aikaisemmin kertonut Vongoivan kennelin uutisia. Tässä nyt ensimmäinen päivitys. Vongoivan D-pentueen uutisia on aikaisemmin julkaistu osoitteessa www.vongoivan.fi. Tällä hetkellä kerron kenneltoiminnastani tässä Vongoivan blogissa, koska teknisistä syistä johtuen en pääse päivittämään vongoivan.fi-sivustoani.

Lisää valokuvia pyhä birmoistani ja bengaleistani sekä islanninlammaskoiristani löytyy täältä:
http://www.flickr.com/photos/59026638@N08/sets/


Vongoivan kennelin koirat juhannuksena 2012: vasemmalta Kelmi, Minttu, Roni ja Stella


Islanninlammaskoirani Minttu eli Vongoivan Druna sai elokuussa 2012 kolmannen näyttelysertinsä, mutta ei ole vielä suorittanut rodulta edellytettyä lisävaatimusta FI MVA-titteliä varten. Tähtäämme tottelevaisuuskoulutuksen TK1-koulutustunnukseen, sillä siitä on minusta eniten hyötyä arkielämää ja muuta harrastustoimintaa varten. Minttu sai yhdestä tottelevaisuuskokeesta kesällä 2012 157 p ALO-luokasta, joten suunta oli jo varsin hyvä. TK1:stä varten tarvitaan kolmesta alokasluokan kokeesta vähintään 160 pistettä. Pääsimme syksyllä 2012 Koirakoulu Kompassin tokovalmennusryhmään, jossa Charlotte Jaakolan osaavassa valmennuksessa valmistaudumme nyt aluksi TK1:n metsästykseen.

Minttu rakastaa agilityä ja on vanhempiaan Stellaa (USAsta tuomani FI MVA, TK1, BH Runestone Mocha Latte) ja Kelmiä (Ruotsista tuomani C.I.B., multich, TK1, TK2, BH Àstvinur Eldur) huomattavasti enemmän ohjaajasta irtoavampi. Aloitimme Mintun kanssa virallisissa agilitykisoissa  1-luokassa helmikuussa 2012. Lokakuussa 2012 nousimme korkeimpaan, eli 3-luokkaan. Minttu kilpailee medi-luokassa, kuten isänsä ja äitinsäkin.

Kirjoittaessani tätä huhtikuun alussa 2013 meillä on Mintun kanssa 6 SM-kisoihin oikeuttavaa 0-tulosta 3-luokan agility- tai hyppykisoista. Tuplanolla puuttuu vielä, mutta tässä on vielä aikaa kisata kesäkuun alkuun saakka. Minttu ja minä edustamme Järvenpään agilityurheilijoita (JAU). Valmentajina Mintulla on ollut jo pitkään Juha Orenius sekä talven ajan Timo Rannikko. Lämmin kiitos molemmille huippuvalmentajille!

Minttu laukkaa pellolla juhannuksena 2012.

Laukan alkukiihdytystä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti