8.6.2013

Vongoivan Hannes ja Hugo lähes 6-viikkoisia

Lilanaamioiset veljekset, Vongoivan Hannes ja Hugo, ovat nyt lähes 6-viikon ikäisiä. He syntyivät 30.4.2013. Muutaman päivän päästä ensimmäinen perhe tulee tapaamaan Hannesta ja Hugoa. Pojat ovat jo aikaisemmin kohdanneet muutamia heille vieraita ihmisä, ja osoittaneet reippaan rohkeat luonteensa.

Vongoivan Hannes kurkistelee

Vongoivan Hugo ihmettelee kameraa


Sekä Hannes että Hugo ovat kehittyneet hyvin. Molemmilla on voimakas lihaksisto, ja isot käpälät. On varsin realistista arvoida, että pojista tulee isohkoja kollin alkuja. Ruokana raaka sika-nauta-jauheliha maistuu hyvin. Jauhelihaan sekoitan aina Orion Aptus Calphosum D-jauhetta, jotta ruuassa olisi enemmän kalkkia kuin fosforia, paperiluutaudin ennalta ehkäisemiseksi. Myös kuivanappuloita maistellaan, samoin välillä käydään edelleen emo-Biretin maitobaarissa.

Hannes ja Hugo leikkivät mielellään keskenään, välillä Biret-mamma tulee mukaan hassuttelemaan. Siten koko porukka ottaa pienet unet, jaksaakseen taas uudelleen syödä ja leikkiä.


Vongoivan Hugo (vasemmalla) ja Hannes (oikealla) huiskan kimpussa

Vongoivan Hugo (vasemalla) ja Hannes (oikealla) lataavat akkujaan
Vongoivan Hannes ja Hugo näyttävät tällä hetkellä siitos- eli jalostustasoisilta. Vongoivan H-pentueen molemmat vanhemmat, IC SBI c Vongoivan Biret ja GIC SBI e Kolmikulman Hercules, ovat B-veriryhmää, joten molemmat jälkeläiset ovat varmasti myös B-veriryhmäisiä.

Kerron mielläni lisää näistä pikku-hurmureista. Ensimmäiset kontaktit toivon sähköpostitse: paula.ruotsalainen_at_kolumbus.fi.

Vongoivan Hanneksen ja Hugon aikaisin mahdollinen luovutuspäivä on 25.7.2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti